Seleccioni el seu idioma

Informació del projecte

Tipus del projecte

Web, disseny, retolació, màrketing, impremta

Localització

Sant Andreu de Llavaneres

Més informació

La Maria Josep és la directora de la casa de colònies Can Masriera, i també és il·lustradora, així que va crear el seu propi logotip.

És una font constant d'idees, sempre pensant en la innovació i l'atenció al client.

Acceder a la web

A mesura que t'apropes a Can Masriera, saps que serà una visita que no et deixarà indiferent. Tant per l'entorn i la casa, com per la calidesa del personal que la dirigeix.

Pàgina web

Can Masriera és part de la FCMB, una fundació amb la que treballem des de fa molts anys, i als que ja sentim com part de la família. Quan ens van explicar aquest nou projecte, la Maria Josep, la seva directora, ens va transmetre una manera de fer les coses que calia plasmar en una pàgina web fresca, dinàmica i que permetés als usuaris (que poden ser molt variats, tant escoles, com empreses, famílies...) veure el que trobaran en aquesta masia restaurada on han tingut en compte tots els detalls per aconseguir que els hostes se sentin com a casa.

També col·laborem amb ells en part del màrketing que necessiten externalitzar: campanyes d'e-mail màrketing, a xarxes socials, compra programàtica...

Papereria corporativa i retolació

Hi ha clients amb els que aconsegueixes tenir una sintonia especial. Que fan que les coses siguin fàcils. Això és el que passa amb la Maria Josep. Que necessita carpetes per la seva empresa? Ens truca, i confia en el nostre criteri. Que vol posar uns vinils a la nova vidriera que han creat? Ens truca, ens envia fotos de com és l'espai i sempre, sempre ho posa molt fàcil.

A més a més, quan li demanem que ens doni la seva opinió sobre quina és la seva experiència amb Basicmatica, deixa aquesta ressenya a Google:

Són una empresa propera i disposats a ajudar sempre fins el final. Molt professionals, amb un munt de recursos. Moltes gràcies!