Seleccioni el seu idioma

Block
It's not about
ideas
It's about making
ideas happen.
Junts anem més lluny

Junts anem més lluny

A Basicmatica treballem amb tu. No per a tu.
Ens agrada el que fem. Involucrar-nos en la vida de les empreses i ajudar a publicitar els seus negocis ens fa aprendre i millorar a diari. Basicmatica es va crear per fer les coses fàcils als nostres clients. Ens encarreguem de pensar, dissenyar, crear, imprimir i instal·lar. Som experts en comunicació visual.

L'èxit és una decisió, no un regal

Aquests valents ja han confiat en nosaltres.
La preparació és la clau de l'èxit

La preparació és la clau de l'èxit

Ens hem especialitzat en ajudar a crear identitats de marca i experiències en línia úniques
Som un equip decidit a contribuir a la millora de les empreses dels nostres clients. La confiança, l'empatia, les ganes de continuar creixent i el convenciment que vam néixer per això ens fa únics.

Què contents de veure't per aquí!

Basicmatica és un estudi de publicitat. Ens dediquem a trobar solucions fàcils i efectives als reptes que se'ns plantegen.

Experiència d'usuari

Les històries existeixen per connectar, educar, inspirar i entretenir. Cal fer que aquestes històries captivin els teus clients i públic objectiu, destacant i tenint la visibilitat que necessites per impactar.

Vull impactar de manera efectiva

Identitat corporativa

El disseny és un dels ingredients més importants per a l'èxit empresarial de qualsevol negoci. Explica als clients qui ets, quina és la teva personalitat i et diferencia de la competència.

Necessito ajuda

Estratègies online

Qualsevol pot copiar el teu producte, però ningú pot explicar la teva història com tu. El màrqueting serveix per fer que el teu negoci connecti amb la teva audiència; és més, perquè t'esculli i repeteixi.

M'aniria bé tenir més visibilitat

La millor publicitat la fan els clients satisfets

Els nostres clients són els nostres col·laboradors.
Ens centrem en crear els millors productes per a ells.